GLASCOATING 

 

 

DE OPTIMALE LAKBESCHERMING

 

De lak van uw auto staat continu bloot aan agressieve invloeden van buitenaf: pekel, Uv-straling, biologisch en chemisch vuil, etc. Voor een optimale bescherming van de lak is een speciale coating nodig. In tegenstelling tot wax- of nanocoatings geeft onze glascoating een zeer langdurige bescherming. Een dubbele glascoating beschermt zelfs nog beter. 


HET NUT VAN GLASCOATING 

 

Zodra uw gloednieuwe auto bij de dealer is opgehaald staat hij bloot aan bovengenoemde invloeden van buitenaf. Deze vormen een aanzienlijke bedreiging van uw autolak. Met glascoating kunt u dit tegen gaan. 

Bijkomend voordeel: met een glascoating wordt het schoonmaken van uw auto een plezierig klusje! Glascoating is bijzonder nuttig om de schoonheid van de wagen te behouden vanaf het moment dat u uw gloednieuwe auto bij de dealer heeft opgehaald. 


VOORDELEN VAN GLASCOATING 

 

  • De glascoating heeft een hardheid van 9H op de schaal van Mohs*. Dit beschermt de lak tegen gebruikssporen en krassen in de wasstraat. 
  • Glascoating sluit de lak geheel in waardoor het beschermt tegen oxidatie en roestvorming 
  • Glascoating beschermt tegen boomsappen, dierlijke resten zoals insecten en (luizen)poep, Uv-straling en zure regen 
  • Glascoating geeft de hoogst mogelijk reflectie van uw lak 
  • Glascoating heeft een zelfreinigende werking; uw auto blijft langer schoon 
  • Glascoating is bestand tegen een temperatuur tot 1300°C. Dit voorkomt bijvoorbeeld het inbranden van remstof op uw velgen. 
  • De uitzonderlijke slijtvastheid van de glascoating maakt, mits goed onderhouden, een levensduur mogelijk van 2 tot 3 jaar. 

Wax Verstappe is een installateur van CARPRO CQuartz CQUK 3.0. Deze keramische coating, ook wel glascoating of nanocoating genoemd, vormt een extra harde toplaag over de bestaande laklaag van de auto. De laag hecht zich vast aan de oppervlakte en heeft bij correct onderhoud een levensduur van 2 tot 3 jaar, veel langer dan een traditionele wax!

Je auto coaten heeft enorm veel voordelen. Niet alleen zorgt een glascoating voor een super makkelijk onderhoud, ook biedt het een enorme glans en behoudt je de nieuwe look veel langer!

Extreme glans
Een ceramische coating zorgt voor een ongekende, diepe glans!

Vuil- & waterafstotend
Water glijdt van het lakwerk af. Super gemakkelijk in onderhoud!

Uitstekende bescherming
Bescherming tegen UV-straling, zure regen, zout en meer!AUTOPOETSBEDRIJF / CAR CLEANING / AUTO DETAILER / WAX VERSTAPPE / MADE  


WAX VERSTAPPE 

Brieltjenspolder 29J                                         

4921PK  Made                                                                                                                                                                   

KVK: 80320899